Obvestilo o davčni blagajni FURS

Obvestilo o davčni blagajni FURS
Število ogledov artikla: 7291 Številka artikla: OP8012
Cena: 2,30€

Možnosti


* Velikost:


* Zaščita nalepke:Količina: V košarico
0 mnenj  0 mnenj  •  Napiši mnenje

Kvalitetno izdelana nalepka, tiskana na visoki resoluciji z vključeno laminacijo.

Zakon navaja:

Vsi uporabniki davčnih blagajn ali vezanih knjig računov morajo najpozneje 2. 1. 2016 v poslovnem prostoru na vsaki elektronski napravi za izdajo računov ali drugem kupcu vidnem mestu objaviti obvestilo o obveznosti izdaje računa in izročitve računa kupcu ter obveznosti kupca, da prevzame in zadrži izdani račun (obvestilo). Takšno obvestilo morajo nalepiti na vsako elektronsko napravo za izdajo računov, ali ga izobesiti na drugem kupcu vidnem mestu v poslovnem prostoru (npr. na pult ali steno poleg blagajne). V nasprotnem primeru storijo davčni prekršek, ki se kaznuje z globo od 2.000 do 50.000 EUR. Oblika in velikost takšnega obvestila sta natančno predpisani s Pravilnikom o spremembah in dopolnitvah pravilnika o izvajanju Zakona o davčnem potrjevanju računov. Za nepremičen poslovni prostor je predpisana velikost obvestila najmanj v formatu A5 (148 x 210 mm), za premičen poslovni prostor pa najmanj v formatu A7 (74 x 105 mm).

 

Varnostne in opozorilne nalepke najdemo v vsakem podjetju ali prostoru javne uporabe, saj označujejo splošne nevarnosti, izhode v sili in druge življensko pomembne informacije. Varnostne in opozorilne nalepke ki jih lahko kupite pri nas so izdelane iz kvalitetne PVC ali fotolumnistentne folije in so tiskane z uporabo Eco-Solventnih barv ali s tehniko sitotiska. Nekatere nalepke pa so izrezane iz enobarve folije. To nalepkam zagotavlja dolgo življensko dobo in brezhibno kvaliteto.

• MATERIAL IN KARAKTERISTIKE
Vrsta nalepke: Eco-solventni tisk na PVC folijo ali izrez iz folije
Površina ki je primerna za nameščanje: stena, kovine, steklo, gladek les,...

• ZA NAMESTITEV POTREBUJETE
- Površino, ki je čista in brez sledi maščob
- Navodila za namestitev (so priložena v paketu)

• ZAKAJ MI?
- Ker uporabljamo izključno najkvalitetnejše materiale nemškega proizvajalca.
- Ker se za vsakega kupca posebaj potrudimo in imamo pri vaših vprašanjih prijazen odnos in vam svetujemo po naših najboljših močeh.
- Ker vam nudimo 12 mesečno garancijo na vse nalepke.
- Ker so vse nalepke narejene v Sloveniji!

• DOSTAVA
Ker je vsaka nalepka posebaj narejena izključno za naročnika, je dobavni rok od 2 - 5 delovnih dni. Dostava in stroški pakiranja so brezplačni pri nakupu nad 40,00€. Pod to mejo se plačajo 4,30€. Pošiljke dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije.

• OSTALE INFORMACIJE
Življenska doba nalepke nameščene znotraj je do 8 let, zunaj pa do 3 leta. Opcijska laminacija podaljša življensko dobo nalepke in jo zaščiti proti praskam. Če se odločite za dodatno laminacijo, se dobavni rok podaljša za 1 delovni dan.
Pred nakupom varnostnih in opozorilnih nalepk se vedno pozanimajte kakšno velikost in število nalepk potrebujete, glede na zakon. V kolikor kupite neustrezno velikost, žal ne moremo biti odgovorni.
Vsak artikel se lahko naredi v poljubnih merah in barvah. Če željenega motiva ne najdete pri nas, se bomo potrudili in vam ga izdelali po naročilu.
V primeru vprašanj nam pošljite e-poštno sporočilo ali nas pokličite.Opomba:
- Barvni odtenek nalepke na ekranu in v živo se lahko malenkost razlikuje zaradi različnih nastavitev ekrana.
Ta artikel še nima mnenj.

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje:Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepišite varnostno kodo: