Kategorije

O nalepkah

Dekorativne stenske nalepke so narejene iz zelo tanke vinilne folije v mat barvi in so na voljo v 36 barvnih odtenkih. Zaradi tega nalepka izgleda kot da je naslikana na steno. Ostale nalepke v ponudbi pa natisnemo na folijo, laminiramo ter jih strojno obrežemo po konturi.

Kakšno površino potrebujem?

Nalepke zahtevajo gladko in ravno površino. Najbolje se prilepijo na gladke stene, steklo, ogledala, ploščice,... Nalepke ne bodo prijele na vlažne ali hrapave površine, kot je grob omet, opeka,...

Koliko časa bodo nalepke zdržale?

Naše stenske nalepke so izdelane iz premium vinilne folije ki vam bo krasila steno mnogo let.

Pravkar sem prepleskal/a steno, koliko časa moram počakati pred namestitvijo nalepke?

Priporočljivo je počakati vsaj 2 tedna po svežem pleskanju sten, tako da se barva dobro posuši. V nasprotnem primeru lahko nalepka odstopi.

Mi lahko naredite nalepke po želji?

Seveda, izdelamo vam lahko vse vrste nalepk. Med drugim tudi za stene, za vozila, enobarvne, potiskane, etikete na roli,...

Ali je stenske nalepke preprosto namestiti?

Da, poleg stenske nalepke pa vas bo v paketu čakala še gladilka ter navodila za namestitev nalepke.

Koliko časa se čaka na naročilo?

Naročene artikle izdelamo in odpošljemo v zelo kratkem času. Običajno se na pošiljko čaka od 3-5 delovnih dni.
Najbolje prodajano

Etikete na roli

Pri nas vam izdelamo kakovostne barvne in enobarvne TTR etikete na roli. Zaradi naše fleksibilnosti, vam izdelamo tudi manjše količine. Barvne etikete že od 10 kos dalje, enobarvne pa od 100 kos dalje. Etikete so tiskane na vrhunski opremi proizvajalcov Primera Technology in Datamax O'neil. Barvne etikete so vodoodporne in UV obstojne in so primerne predvsem za namestitev na vaše artikle ki so namenjeni za darila, obletnice ali za nadaljno prodajo. Etikete lahko dodelamo z zlatotiskom in serijskim številčenjem, EAN kodo,... Enobarvne etikete so primerne predvsem za uporabo v industriji in za deklariranje proizvodov. Po naročilu lahko izdelamo tudi varnostne nalepke (npr. proti posegu v ohišje naprave), inventarne nalepke... Prav tako pa vam etikete lahko tudi oblikujemo.

 

Hitro povpraševanje

 

 
Naše etikete so zelo primerne za naslednje artikle:
Vinske etikete
Čistila
Izdelki za osebno nego
V proizvodnji
Omake
Kava in čaj
Kozmetika
Sladice
Darila in darilne škatle
Živilski izdelki
Pekarski izdelki
Deklaracije
Med, džemi, želeji
Mila in šamponi
Začimbe in zelišča
Sirupi
Vitamini, dodatki
Plastenke za vodo
Sadni sokovi in mošt
Olja
Organska in bio prehrana
Sveče

 

Primeri etiket, ki so bile oblikovane in tiskane pri nas. Na voljo pa so tudi za nakup.

Zgoraj navedene velikosti etiket so vedno na zalogi, tako, da je dobava manjših serij etiket do dva delovna dneva. Dobavimo lahko tudi ostale velikosti etiket, pri čemer se dobavni rok podaljša do sedem delovnih dni.